Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Heb je geen hockey ervaring maar wil je eens proberen, kom dan naar onze gratis proeflessen het hele jaar door. Je kan je (als volwassene) ook inschrijven voor onze Start2Hockey! Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid staan centraal.

Heb je ervaring, sluit dan snel aan in onze teams in de Vlaamse competitie (VHL) tot nationale competitie van U6 tot en met U19, Studenten, Heren, Ladies, Gents en Senioren, HTC ISCA is jouw club! Ben je student (vanaf 18 jaar) dan hebben we ook een speciaal tarief voor jou.

Wij bieden jullie toptrainers en coaches van internationaal niveau (onder leiding van Joy Jouret en Julie Scheers, ex Red Panthers), een prachtige infrastructuur en vooral een familiale sfeer, gezelligheid en sportiviteit! Klik hier om het filmpje te bekijken wat volgens Joy onze club zo uniek maakt. De leukste stages en de mooiste feesten vind je ook op ISCA!

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen van onze trainers om je prestaties te verbeteren. Alle leeftijden zijn welkom! HTC ISCA is sinds 50 jaar lid van Tennis Vlaanderen en speelt mee met interclub competities, van jeugd tot en met volwassenen.

Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

Vanaf dit weekend starten we weer met de vrijwillige bardienst. Het was even weg, maar nu weer in ere hersteld. Het is gezellig, je leert mensen binnen de club kennen en het bespaart de club veel geld. Uiteraard staat er ook altijd iemand met ervaring en worden er geen ingewikkelde dingen van je verwacht. Een koffietje maken, drankjes verkopen, frietjes bakken etc. We vragen iedereen (ouders EN spelers vanaf 16 jaar) om in ieder geval twee uurtjes per seizoen bardienst te doen, meer mag natuurlijk altijd:)) Het handigste is dat je het rondom de wedstrijden plant van je kind of van jezelf. 

 

Even voorstellen

Dewi is sinds mei onze horecamanager, eén van de velen die zich vrijwillig inzet voor de club.

Het assortiment is uitgebreid met wat gezonde keuzes: biologische sapjes, fruit, verschillende soorten drankjes van Ritchie en natuurlijk de lekkere broodjes (standaard meergranen of volkoren) met ham, kaas of het broodje van de week. Afgelopen weken stonden er Mozzarella/tomaat/pesto en Americain met gekookt eitje op het menu. We gaan ook kijken naar gezondere tosti's en in het najaar zullen we verse soep gaan serveren.

Naast aanpassingen en veranderingen in assortiment gaat de bar vanaf nu ook mede gebruik maken van vrijwillige krachten. Meer informatie en instructies volgen heel binnenkort.

Hebben jullie suggesties voor het broodje van de week of missen jullie iets anders in het aanbod???
Mail Dewi gerust: thekostergirls@gmail.com

 

 

 

Zo zal er in de U7-U8 categorie met 4 doelen gespeeld worden, met de bedoeling om de kinderen te leren keuzes te maken volgens de situatie waarmee ze geconfronteerd worden. Op deze leeftijd is het belangrijk dat de speler veel aan de bal is en kan lopen waar er ruimte is, zonder onmiddellijk onder zware druk te staan. De U7 zullen 3 tegen 3 spelen, voor de U8 is dit 4 tegen 4 (3 tegen 3 vanaf het seizoen 2021-2022). Ter herinnering: de coaches moeten aan de zijlijn blijven staan, om de spelers zoveel mogelijk vrijheid te laten in hun spel. In deze categorie is de persoonlijke ontwikkeling van de speler belangrijker dan de tactische principes.

De Federatie is ervan overtuigd dat deze wijzigingen een positieve impact zullen hebben op de vorming van onze jongste jeugd.

Kom op, koop je spullen via Trooper, dan help je de club er weer een beetje bovenop. Kost niets en de club krijgt een fijn zakcentje extra.
https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/htcisca

Vanaf dit weekend starten we weer met de vrijwillige bardienst. Het was even weg, maar nu weer in ere hersteld. Het is gezellig, je leert mensen binnen de club kennen en het bespaart de club veel geld. Uiteraard staat er ook altijd iemand met ervaring en worden er geen ingewikkelde dingen van je verwacht. Een koffietje maken, drankjes verkopen, frietjes bakken etc. We vragen iedereen (ouders EN spelers vanaf 16 jaar) om in ieder geval twee uurtjes per seizoen bardienst te doen, meer mag natuurlijk altijd:)) Het handigste is dat je het rondom de wedstrijden plant van je kind of van jezelf. 

 

Je kan je vanaf nu inschrijven voor onze wintercyclus tennislessen, die gegeven worden door het team van Panorama Tennis Academie (PTA). Deze lessen hebben plaats in TC Panorama (Hengstenberg 95, 3090 Overijse).

Beste leden en bezoekers,

Conform de regels vanuit Sport Vlaanderen en de regering mbt horeca zijn we verplicht iedereen te registreren die op ons terrein komt. Bij ieder bezoek dient u het volgende formulier in te vullen. Natuurlijk zullen wij uw gegevens volgens de nationale richtlijnen beheren. Gebruik de QR code of klik hier voor het formulier. Alternatief: in Twizzit account, links in het menu naar Inschrijvingen gaan en daar het formulier selecteren en invullen.

Daarnaast is het verplicht om op het terrein een mondmasker te dragen. Alleen tijdens het spelen mag hij af. Of als u iets (zittend) nuttigt van de bar.

U kunt alles nalezen bij de hockeybond die een protocol heeft opgezet: het wedstrijdprotocol-NL

QR Covid registration

De samenwerking met Panaroma gaat steeds meer vorm aannemen. Didier Boux en Dieter De Cock van de Panorama Tennisclub kwamen onlangs een kijkje nemen en waren super enthousiast over de faciliteiten en de snelheid van de tennisbanen.

Zij waanden zich op Wimbledon. Didier: “Deze banen doen denken aan grastennis, ze zijn zeer snel en voor de speler die de slice beheerst geeft dit fantastische mogelijkheden”. Met andere woorden, de slice is niet ouderwets maar super hot, ISCA tennissers doe er je voordeel mee!

Onze tennissers worden uitgenodigd om te gaan kijken bij het top-tennis tournooi van Panorama dat doorgaat van 6-16 augustus. TIjdens het finale weekend zal er een speciaal ontvangst zijn voor ISCA leden om kennis te maken met de trainers van PTA en met de mensen achter Panorama. Het exacte tijdstip zal nog worden gecommuniceerd, zaterdag 15 of zondag 16 rond borreltijd!

 

 

 

 

 

Winterlessen tennis op ISCA ism Panorama Tennis Academie

Lessen starten op zaterdag 26/09/2020 tot en met vrijdag 26/03/2021

Lessen voor jong en oud, zowel competitive als recreatie spelers

Gelieve in te schrijven voor 1 september 2020! Schrijf even een email naar

tenniscoordinator@htc-isca.be 

 

 

NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour