NL
EN

 

Club

Evenementen


Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Klik HIER voor meer info over Hockey en HIER voor meer info over Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

Nieuws

Schrijf je nu in. Klik op de link:  oktoberfest

Jetzt geht's los!
Op 15 oktober kunnen de lederhosen weer uit de kast, de dirndl rokken aangetrokken. Wederom organiseren we het inmiddels traditionele Oktoberfest. Schrijf je nu in! Lekker eten, een live zanger en natuurlijk een dj die voor veel dansplezier zorgt.
 

We hebben nog een gratis proeftraining op 10 september!! Zegt het voort voor iedereen die nog vriendjes en vriendinnetjes heeft die graag bij ons willen spelen! Wel even inschrijven via de link: https://app.twizzit.com/.../fdec2ac4a07a270d21533131ae1a7ff1

 

 

We zijn op zoek naar trainers voor de avonden. Zowel gediplomeerde als niet gediplomeerde trainers voor de verschillende teams. Voor meer info mail naar Nathalie onze hockey verantwoordelijke nathalievds@htc-isca.be of naar info@htc-isca.be

 

Schrijf je nu in om te hockeyen voor het komende seizoen september 2022 tot mei 2023. Zowel kleuters, jeugd als volwassenen zijn welkom. Klik op deze link voor het inschrijvingsformulier.

 

.

 
Vanaf nu is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de winterlessen tennis. Mocht je graag mee willen doen, geef je dan op via onderstaande link.
 

 

Gedurende de week tussen 9 en 1630 in de middag kun je voor 20 euro een baan huren voor anderhalf uur. Reserveer snel een baan via de padel link op de site.

 

 

Onze nieuwe sportief directeur  Nathalie Vanderstraeten nodigt iedereen uit op de proeftraining die ze zal geven op ISCA 

Wanneer Zondag 19 juni

Van 10u tot 12u

Sportieve kledij 

Drinkbus

Iedereen welkom

Inschrijven via de site 

http://www.htc-isca.be/?oid=855&pid=29031

 

 

 

Op 16 juni wordt de algemene ledenvergadering gehouden. De agenda volgt.

De meeting zal live plaatsvinden in het clubhuis.

 

 

Tu Deze algemene ledenvergadering van de HSR is alleen toegankelijk voor aandeelhouders van HTC ISCA

Agenda:

  • Opening/vaststelling quorum
  • Jaarverslag 2021
  • Vaststelling jaarrekening 2021
  • Wisseling vertegenwoordiging HTC ISCA in bestuur HSR
  • Vaststelling budget 2022
  • Rondvraag
  • Sluiting

 

De vergadering vindt plaats via een Teamscall. Als u deel wilt nemen, stuur dan graag even een mail naar nicolas@hsrnv.com

 

 

 

Click

NL
EN