NL
EN
Binnenkort op ISCA
Recente foto's

Alle tennisleden zijn via de club verzekerd bij de Tennisbond. Mocht er sprake zijn van een opgelopen blessure of ongeval tijdens het tennissen, geef dat dan zo spoedig mogelijk door aan de bond via het aangifteformulier en stel ook de verantwoordelijke van tennis-ISCA op de hoogte door een mailtje te sturen naar: nicoline185@gmail.com 

Klik hier om het formulier te downloaden van de website van de Tennisbond (lichamelijke ongevallen en burgelijke aansprakelijkheid). 

Klik hier  over te volgen werkwijze bij een aangifte.

Ook deze zomer komen de toffe tennisstages weer terug! Ze gaan door de eerste 5 weken van de zomervakantie. Wil je alvast een plekje reserveren? Klik dan hier

De tennisafdeling heeft op het moment circa 230 leden.
Zij hebben de beschikking over 3 all-weather banen met verlichting waarop in principe het hele jaar door getennist kan worden.

We zijn een familiale club met voornamelijk recreatieve leden maar ook degenen die meer prestatiegericht willen tennissen komen hier aan hun trekken.
Zo zijn er voor zowel dames, heren als de jeugd meerdere interclubteams op verschillend niveau.

Binnen de club worden er aparte activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd, dames en heren, maar ook mixed-avonden en familietoernooitjes.
De gezelligheid en het familiale gebeuren staan hierbij centraal en het biedt een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen.

Er zijn twee trainers: hoofdtrainer Frank Verbrugge, al meer dan 25 jaar trainer bij de club en zijn zoon Jorn Verbrugge. De jeugdtrainingen worden gegeven door Jorn. De zomertrainingen gaan door op de velden van ISCA van april tot en met juni en de wintertrainingen (vanaf september) gaan door in de ballon van Panorama. De overige trainingen worden door Frank gegeven.

Wilt u meer info over een bepaalde afdeling, kijk onder de verschillende kopjes van tennis. Wilt u zich inschrijven, hieronder vindt u een link die u doorstuurt naar de juiste pagina. Voor algemene vragen kunt u zich wenden tot Frank Verbrugge, tevens tennismanager (verbruggefrank@hotmail.com).

Lid worden?

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via de ISCA-site. Ga naar Lidmaatschap - Lid Worden (of klik HIER) en vul het formulier volledig in. Er wordt op basis van de gegevens een inschrijvingsformulier gemaakt. Het formulier kan je printen; bij ons worden de gegevens direct in het systeem verwerkt. Twijfel je nog of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@htc-isca.be of bel +32 470 822 407.

NL
EN