Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Heb je geen hockey ervaring maar wil je eens proberen, kom dan naar onze gratis proeflessen het hele jaar door. Je kan je (als volwassene) ook inschrijven voor onze Start2Hockey! Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid staan centraal.

Heb je ervaring, sluit dan snel aan in onze teams in de Vlaamse competitie (VHL) tot nationale competitie van U6 tot en met U19, Studenten, Heren, Ladies, Gents en Senioren, HTC ISCA is jouw club! Ben je student (vanaf 18 jaar) dan hebben we ook een speciaal tarief voor jou.

Wij bieden jullie toptrainers en coaches van internationaal niveau (Red Panthers, Chileens nationaal team, Olympiërs), een prachtige infrastructuur en vooral een familiale sfeer, gezelligheid en sportiviteit! De leukste stages en de mooiste feesten vind je ook op ISCA!

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen van onze trainers om je prestaties te verbeteren. Alle leeftijden zijn welkom! HTC ISCA is sinds 50 jaar lid van Tennis Vlaanderen en speelt mee met  interclub competities, van jeugd tot en met volwassenen.

Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

Allemaal even de agenda trekken! Een nieuwe traditie op ISCA! Oktoberfest georganiseerd door de Gents.


Deel je eerste wedstrijd met ons: gekke, sportieve, fotos selfies, je groepsfoto etc. We kijken er naar uit. socialmedia@htc-isca.be

Even ter info: alle communicatie wordt binnen de club gedaan met (het softwareprogramma) Twizzit, zowel in te loggen via de website als met een app. 
Zo wordt iedereen op de hoogte gehouden van feestjes, trainingen, wedstrijden en kan er gechat worden met het team. Controleer even of alle persoonlijke gegevens correct in het systeem staan (mail, GSM, adres). Dat kan door u zelf gewijzigd worden.
Als u nog geen Twizzit login hebt of u bent hem vergeten, mail even naar leden@htc-isca.be voor een login.
Ook de factuur is inmiddels al via Twizzit gestuurd. Geen factuur gehad? Oei, check de spambox of mail even naar finadmin.leden@telenet.be    
En daarnaast is er ook reuzenhandige Belgium Hockey-app met alle informatie over de competitiewedstrijden (wedstrijdschema, locaties, uitslagen, rangschikkingen etc)  
Zo blijft u altijd op de hoogte. Veel plezier in het komende seizoen. 

Doorheen het jaar biedt HTC ISCA de mogelijkheid om maximaal 3 opeenvolgende proeftrainingen Hockey te volgen. Dit geldt voor alle leeftijden, van kleuters tot volwassenen. (NB Wordt er 1 van deze trainingen gemist dan vervalt deze, dit is noodzakelijk voor een goede opvolging).

Het is verplicht om u doorvoor middels dit formulier op te geven. Daarmee worden direct de verantwoordelijken verwittigd en is de verzekering ook in orde.

NB. wilt u zeker zijn van een plaats binnen onze club, dan is het beter om u (of uw kind) direct aan te melden als lid van ISCA via het aanmeldingsformulier. 

Van harte welkom bij ISCA!

Beste leden,

De notulen van de BALV staan gepubliceerd op de website, te bekijken via deze link: http://www.htc-isca.be/?oid=855&pid=23309&aid=114290&lg=2

Wel even inloggen, deze informatie is alleen voor leden.

Dinsdagavond = damesavond! Een jarenlange traditie op ISCA! De damescommissie organiseert de komende weken, bij voldoende belangstelling, weer deze gezellige informele avonden met mogelijkheid tot borrel na - afgezien van je eigen consumpties zijn hieraan geen kosten verbonden. Vooraf opgeven niet verplicht, wel handig, door een berichtje te sturen naar nieta@live.be. Alle niveaus welkom. Doe je ook mee? Dan afspraak op ISCA om 20u30, te beginnen op 20 augustus. 

 

Beste leden,

De notulen van de BALV staan gepubliceerd op de website, te bekijken via deze link: http://www.htc-isca.be/?oid=855&pid=23309&aid=114290&lg=2

Wel even inloggen, deze informatie is alleen voor leden.

De wintertrainingen gaan door op Panorama – Hengstenberg 77 – 3090 Overijse. Ook niet-ISCA leden mogen deelnemen aan deze training.

 

Groepslessen: de groepjes bestaan uit 4 tot maximaal 6 kinderen. Je kunt meerdere keren per week training volgen.

Privélessen zijn ook mogelijk in overleg met Frank (evt. buiten tijdens de maanden september, oktober en november en dit afhankelijk van de weersomstandigheden).

Tijden: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er lessen van 16.30 tot 19.30 uur, op woensdag van 14.30 tot 18.30 uur.

Aantal lessen: 20

Periode: van 30 september t/m 13 december 2019 en 13 januari t/m 27 maart 2020

Prijs: 320€ (te betalen via overschrijving op nummer BE69 7506 4283 0478 – BIC AXABBE22 nadat de definitieve indeling op de website is verschenen en zeker vóór 31 oktober 2019).

Bij inschrijving verplicht u zich aan de wintertraining deel te nemen. Indien u afzegt, dient u de helft van het lesgeld te voldoen.

 

Beste leden, hierbij zijn jullie allen uitgenodigd om naar de Bijzondere Algemene Ledenvergadering te komen voor de verkiezing van het kandidaatbestuur en natuurlijk ook om te horen naar hun toekomstvisie van onze fantastische club!

Klik op deze link voor de: agenda BALV

Dit jaar is het er weer! 
Een leuk en sportief voetbaltoernooi voor de jeugd van ISCA

  • Wanneer? Op zaterdag 22 juni om 9 uur.
  • Waar? Op het hockeyveld van ISCA
NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour