Onder leiding van onze enthousiaste tennisleraren van de Panorma Tennis Academie worden er tennislessen en tennisstages gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. We bieden zowel recreatief tennis als competitie tennis aan.

Vele kinderen combineren zowel hockey als tennis op onze club. Dat is wat Isca zo bijzonder maakt. Ook de ouders van hockeyende kinderen zijn van harte welkom om een balletje te komen slaan.


Het familiale karakter, gezelligheid en plezier staan steeds voorop bij HTC Isca. We zijn in het bezit van 3 prachtige all-weather tennisvelden waarop vrijwel het gehele jaar getennist kan worden, een zonnig terras en een gezellig clubhuis in een prachtige groene omgeving. 

De buitenlessen gaan door op Isca en beginnen na de paasvakantie. De winterlessen worden binnen gegeven op Panorama, deze beginnen in oktober tot en met eind maart. Gedurende deze lessen wordt het kleurensysteem van de tennisbond gevolgd.

In de paas- en zomervakantie worden er meerdere tennisstages gegeven. Tijdens deze populaire stages wordt de nadruk gelegd op sportiviteit, gezelligheid en natuurlijk de ontwikkeling van de tennisvaardigheden.

De jeugdcommissie bij Isca verzorgt verschillende activiteiten, zoals tennisinstuiven en een middelbare schooltoernooi. Gecombineerd met de hockey wordt er op de club ook een super gezellig familietoernooi georganiseerd waarbij de gehele dag getennist en gehockeyd wordt.

De jeugdcommissie bestaat uit de tennissende mama’s Anja Kranenborg, Marieke Sopers, Sandra Rogmans en Marianne de Boer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de tennis coordinator tenniscoordinator@htc-isca.be