NL
EN

Emma Onderwater, namens de jeugdraad en Frank Koster namens het bestuur hebben het bedrag officieel overgedragen aan de medewerkers van VZW Sporen in Hoeilaart. Het geld zal gebruikt worden om in extra's te voorzien voor de kinderen en dat komt in deze kersttijd natuurlijk goed van pas.

 

Chapeau aan iedereen die zich heeft ingezet en aan iedereen die heeft bijgedragen.

 

Beste leden,

Op 30 november maken we een start met alle festiviteiten voor ons 50-jarig bestaan.

We zullen het jubileum logo onthullen samen met jullie, de leden en oudleden, stakeholders, sponsors. Iedereen is van harte welkom. 

 

 

Wat een mooie dag voor ISCA met vijf ploegen die bovenaan eindigden in de competitie. Proficiat U19 Girls-2, U16 boys-1, U12 Girls-1, U12 boys, U9 Girls.

En ons topteam U19 Girls -1 eindigde derde en gaan na de winterstop strijden voor een plaatsje in de ere!

Zoals ieder jaar met de feestdagen organiseert het bestuur een wijnactie. Koop een paar flessen in van deze speciaal voor onze club geselecteerde wijn. Daarmee steunt u de club en is de wijnvoorraad weer aangevuld. De wijnen zijn via de bar te bestellen of stuur ons een mailtje naar info@htc-isca.be met de bestelling

Een kadootje dat prima past in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom...

De ISCA hoodies met eigen team tekst kunnen nog besteld worden tot dit weekend voor het gereduceerde tarief van 40 euro via deze link

Voorbereiding is het halve werk. En dus wordt voor de ISCA indoor hockey teams een clinic georganiseerd om zo lekker het seizoen te beginnen.

 

NL
EN