Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Heb je geen hockey ervaring maar wil je eens proberen, kom dan naar onze gratis proeflessen het hele jaar door. Je kan je (als volwassene) ook inschrijven voor onze Start2Hockey! Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid staan centraal.

Heb je ervaring, sluit dan snel aan in onze teams in de Vlaamse competitie (VHL) tot nationale competitie van U6 tot en met U19, Studenten, Heren, Ladies, Gents en Senioren, HTC ISCA is jouw club! Ben je student (vanaf 18 jaar) dan hebben we ook een speciaal tarief voor jou.

Wij bieden jullie toptrainers en coaches van internationaal niveau (onder leiding van Joy Jouret en Julie Scheers, ex Red Panthers), een prachtige infrastructuur en vooral een familiale sfeer, gezelligheid en sportiviteit! Klik hier om het filmpje te bekijken wat volgens Joy onze club zo uniek maakt. De leukste stages en de mooiste feesten vind je ook op ISCA!

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen van onze trainers om je prestaties te verbeteren. Alle leeftijden zijn welkom! HTC ISCA is sinds 50 jaar lid van Tennis Vlaanderen en speelt mee met interclub competities, van jeugd tot en met volwassenen.

Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

Het lijkt nog ver weg, maar schrijf alvast in de agenda, de Kickoff op 29 augustus. 

Hopelijk houden we het virus onder controle zodat we een fijn seizoen tegemoet kunnen zien. Natuurlijk zijn ook alle tennisleden welkom zijn.

De nieuwe teamindeling staat online!
We hebben maar liefst zeven teams extra ingeschreven. Onder andere hebben we twee nieuwe ladies teams en een boys college league team. Echt fantastisch. We gaan er een super jaar van maken!

Bring a friend gaat door bij de laatste trainingen!
Omdat de coronamaatregelen weer iets versoepeld zijn, kunnen we gelukkig toch nog een “bring a friend-week” organiseren. We hebben er zin in. In de week van 22 juni mogen alle spelers en speelsters tot en met U12 een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Het zou leuk zijn om heel veel nieuwe kinderen te laten zien hoe leuk hockeyen is en hoe gezellig onze club wel niet is, dus aarzel niet en bel direct iedereen op om ze uit te nodigen. En geef de namen even door aan jullie teammanager want dan zorgen we ervoor dat de trainers klaarstaan om iedereen te verwelkomen.
Meer infomatie over de club kan gevonden worden op http://www.htc-isca.be/ en aarzel niet om ons te contacteren als er nog vragen zijn info@htc-isca.be

We hopen in het najaar een studententeam te vormen die mee gaat doen aan de college League. Geïnteresseerd?

Schrijf je in met het supervoordelige studententarief!: klik hier 

De samenwerking met Panaroma gaat steeds meer vorm aannemen. Didier Boux en Dieter De Cock van de Panorama Tennisclub kwamen onlangs een kijkje nemen en waren super enthousiast over de faciliteiten en de snelheid van de tennisbanen.

Zij waanden zich op Wimbledon. Didier: “Deze banen doen denken aan grastennis, ze zijn zeer snel en voor de speler die de slice beheerst geeft dit fantastische mogelijkheden”. Met andere woorden, de slice is niet ouderwets maar super hot, ISCA tennissers doe er je voordeel mee!

Onze tennissers worden uitgenodigd om te gaan kijken bij het top-tennis tournooi van Panorama dat doorgaat van 6-16 augustus. TIjdens het finale weekend zal er een speciaal ontvangst zijn voor ISCA leden om kennis te maken met de trainers van PTA en met de mensen achter Panorama. Het exacte tijdstip zal nog worden gecommuniceerd, zaterdag 15 of zondag 16 rond borreltijd!

 

 

 

 

 

Winterlessen tennis op ISCA ism Panorama Tennis Academie

Lessen starten op zaterdag 26/09/2020 tot en met vrijdag 26/03/2021

Lessen voor jong en oud, zowel competitive als recreatie spelers

Gelieve in te schrijven voor 1 september 2020! Schrijf even een email naar

tenniscoordinator@htc-isca.be 

 

 

Door Covid-19 is onze club zeer creatief geweest en het heeft een heel aantal nieuwe tijdelijke leden aangetrokken. Van het Covid lidmaatschap voor hockeyers is masaal gebruik gemaakt, maar liefst meer dan 60 hockeyers hebben zich op de tennisvelden begeven, hopelijk zijn zij net zo enthousiast over onze tennisvelden als PTA en kiezen zij voor het zeer interessante combi hockey-tennis lidmaatschap voor het volgend seizoen!

Ook vele buurtbewoners hebben gebruik gemaakt van de huis aan huis actie om tot het einde van augustus bij ISCA te komen tennissen. Wij hopen dat ook zij gegrepen zijn door de gezelligheid op ISCA en zich opnieuw zullen inschrijven!

Welkom allen!

Sinds alle Covid maatregelen waren wij ook genoodzaakt gebruik te gaan maken van een reserveringssysteem. Het was even wennen voor sommigen maar nu loopt het vlot met twizzit (inloggen via de ISCA website) en zullen wij voor de toekomst dit systeem blijven gebruiken zodat een ieder weet waar hij of zij aan toe is.

Geniet van de zomer en speel veel tennis!

 

 

 

 

Door Covid-19 moest de Interclub worden uitgesteld. Gelukkig kan deze voor 3 teams alsnog doorgaan in augustus en september. De data volgen nog, maar we hopen dat er velen de teams komen aanmoedigen onder het genot van een drankje en een hapje.

Voor volgend seizoen hopen wij weer meer teams in te kunnen schrijven; interclub is er voor zowel de jeugd als volwassenen en voor ieder niveau. Wij moedigen vooral de jeugd aan om zich in te schrijven voor de winterlessen en je vervolgens op te geven voor de interclub 2021. Of je nou een fanatieke wedstrijd speler bent of juist wilt meedoen volgens de Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen, er zijn voldoende mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week hebben wij met diverse evenementen (Frank Verbrugge Tennistournooi, Dames Ontbijt, Ouder-Kind tournooi) afscheid genomen van Frank Verbrugge, die 36 jaar lang de tennistrainer van Oranje en later ISCA was. Frank heeft zich vanaf het begin tot het eind met 150% ingezet voor onze club en onze spelers. Jong en oud heeft hij met veel geduld, aanmoediging en enthousiasme, getrained, gecoached en begeleid.

 

 

Wij bedanken Frank hiervoor, jouw naam zal voor altijd verbonden zijn aan onze fantastische club. En wij wensen Frank en Jorn heel veel success en geluk met hun nieuwe avontuur in Duisburg. Binnenkort zullen wij de eerste onderlinge wedstrijden en/of tournooien plannen met de tennisclub van Blue Lions.

 

 

 

 

NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour