HTC ISCA doet dit jaar voor het eerst mee aan De Warmste Week van het jaar. In de donkere dagen voor Kerst is heel Vlaanderen weer in de ban van de goede doelen. En dit jaar willen wij ook meedoen aan dit prachtige initiatief van StuBru en de VRT.

Samen met alle leden wil ISCA geld ophalen voor Sporen vzw, een bijzondere organisatie die maar liefst drie opvangtehuizen in Hoeilaart heeft om gezinnen die het nodig hebben te ondersteunen. 

Het initiatief om mee te doen aan De Warmste Week komt van onze jeugdraad en wordt van harte ondersteund door het bestuur.


We willen alle hockeyteams vragen om hun steentje bij te dragen door zoveel mogelijk geld op te halen. Alle ideeën zijn welkom, maar er is alvast een voorstel voor de verkoop van snoep, pannenkoeken, wafels etc. tijdens de wedstrijddagen. En natuurlijk kan een carwash ook niet ontbreken. Maar als je met je team een heel ander plan hebt om geld op te halen, dan mag dat natuurlijk ook.

We willen de inzamelactie houden op drie data: 9, 11 of 16 november, voor of na de hockeywedstrijden. De teammanagers wordt gevraagd dit samen met de spelers en ouders te organiseren. We hebben alvast een verdeling gemaakt op basis van de thuiswedstrijden (zie onderaan deze mail). Dus check even goed wanneer je team verwacht wordt iets te doen.

De coördinatie ligt in handen van Emma Onderwater. Graag voor 5 november doorgeven wat jullie team precies gaat doen. Dan kunnen we dit weer doorgeven aan de organisatie van de warmste week.

Stuur een mail met alle info naar emma_onderwater@hotmail.com

Tennisleden kunnen zich natuurlijk ook aansluiten bij deze prachtige actie!

ISCA doet ook mee aan de Warmathon op 12/12 in Brussel of 22/12 in Leuven met de U19 teams en iedereen die zich geroepen voelt! 

Meer info vind je op https://dewarmsteweek.be/warmathons

We rekenen op jullie steun en enthousiasme, want ISCA is een Warme club!

De jeugdraad en het bestuur van HTC ISCA

 

9 november

U10B1, U7B2, U7G1, U10G1: (suggestie) verkoop na wedstrijd

U14G1: (suggestie) carwash van 9u30 tot 10u30

U19G2: (suggestie) verkoop van 11u tot 12u

 

11 november

U12B1, U7B1, U9B1, U16G2, U11B1: (suggestie) verkoop na wedstrijd

U14B1: (suggestie) carwash 9u30 tot 10u30

U16B1: (suggestie) carwash 11u tot 12u

 

16 november

U8G1, U12G1, U9G1:(suggestie) verkoop na wedstrijd

U16G1: (suggestie) carwash na wedstrijd

--