Allereerst hopen we dat u allen gezond bent in deze rare tijden. Zoals aangekondigd begin maart waren we van plan om de oud-leden dag naar 7 juni te verplaatsen. We dachten toen dat drie maanden ons voldoende tijd zou geven om het opnieuw te organiseren, maar helaas is anders gebleken.


Het Corona virus blijkt standvastig en het zal u niet verbazen dat we gezien de huidige omstandigheden geen enkel zicht hebben op wanneer we de oud-leden dag wel kunnen organiseren. 

 

We hebben derhalve besloten om de oud-leden dag naar een nog onbekende datum uit te stellen. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen we u tijdig een nieuwe datum doorgeven. 

 

Het is zeer spijtig dat we niet in het huidige jaar het 50-jarig jubileum Oranje/ISCA met u kunnen vieren. We houden het gevoel wel vast en maken 2020/2021 ook een lustrumjaar. Kortom, de oud-leden dag is niet van de baan. 

 

Met deze grote onzekerheid in het achterhoofd zullen we overgaan tot terugbetaling. In de komende weken, zullen we het bedrag op uw rekening terugstorten. Contacteert u ons als er onverhoopt iets misgaat. 

 

Mocht u het bedrag willen doneren aan de club dan wordt dat zeer op prijs gesteld. We hebben een Coronapot in het leven geroepen waar leden en donateurs geld in kunnen storten om ISCA door deze uitermate zware financiële periode heen te helpen. Elke bijdrage is van harte welkom. 

 

Als u de club op deze manier willen steunen, stuurt u ons dan even een mail.

 

Blijf veilig, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar spoedig onder betere omstandigheden.

 

 

Vriendelijke groeten,

Frank Koster

Voorzitter bestuur HTC ISCA