Beste allemaal,

Na bijna 35 jaar les te hebben geven op ISCA en vroeger Oranje heb ik besloten om per 1 augustus te stoppen met het geven van tennisles. Ik kijk met heel veel plezier terug op alle trainingen, stages en tennisactiviteiten op de club en ik hoop dat al mijn leerlingen doorheen al die jaren hier ook met plezier op terugkijken. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.

Sinds enkele jaren heeft Jorn veel van de trainingen overgenomen, maar ook hij heeft besloten om na juni niet meer op ISCA les te geven. Jorn zal zeker nog tennistrainer blijven, zij het dan op een andere club.

Sommigen van jullie weten misschien dat ik, nog langer dan de 35 jaar bij ISCA, ook verbonden ben aan Tennisclub Tervuren, een kleine club, die nu de gelegenheid krijgt om misschien samen met de Blue Lions iets uit te bouwen op het vroegere sportcentrum van defensie. Ik ben hier achter de schermen bij betrokken, maar het is zeker niet de bedoeling om hier les te gaan geven.

Na al die jaren gaat het moeilijk zijn om het hek van ISCA deze zomer voor het laatst achter mij dicht te trekken. Maar terugkijkend op een hele mooie tijd wordt het nu tijd om te kunnen gaan genieten van meer vrije tijd.

Uiteraard zullen wij de lessen van deze lente en de stages in de zomer nog met evenveel plezier en inzet die jullie van ons gewend zijn geven.

Groeten,

Frank Verbrugge