We zijn dringend op zoek naar helpende handen om de club draaiende te houden. We hebben onze vacatures even op een rijtje gezet.


 

ALGEMEEN

 

 

Sponsor commissie

Sponsors zijn enorm belangrijk voor onze club. Ze steunen ISCA met geld en wij bieden hen een podium om hun diensten of producten in de schijnwerpers te zetten. Voor de sponsor commissie zijn we op zoek naar mensen met passie voor de club en die niet bang zijn om sponsors te benaderen om hen te enthousiasmeren. Iedere sponsor zowel groot als klein is welkom. Gezien onze ambitie om meer een sportclub te zijn, geankerd in de regio, nodigen we van harte lokale clubleden uit om ons te helpen. 

Meer informatie? mail Arvin voorzitter@htc-isca.be

 

Evenementen 

Het hele jaar door worden er op ISCA evenementen georganiseerd om het clubgevoel te versterken of om leden te werven. 

Happy Friday, een opendeurdag, boekenbeurs, toernooi of aanwezigheid op een jaarmarkt; we hebben altijd helpende handen nodig. 

Wie wil een paar uur per jaar vrij maken om zich in te zetten voor de club? 

We willen graag een vrijwilligerspool maken met leden en ouders die we kunnen benaderen als we hulp nodig hebben. 

Schrijf je nu in, vele handen maken licht werk. 

evenementen@htc-isca.be

 

Marketing/ledenwerving

We willen graag dat onze club groeit; we hebben prachtige terreinen en een goed trainingsprogramma zowel voor tennis als voor hockey. En dat willen we uitstralen. Ben je creatief, heb je (enig) verstand van marketing en/of communicatie,  zie je kansen voor de club? Sluit je dan aan bij de marketing commissie om leuke, sprankelende ideeën uit te werken voor de ledenwerving. 

Meer informatie: mail Nynke secretaris@htc-isca.be

 

 

 

Assistent trainers

Om de grote groep enthousiaste, jonge trainers te begeleiden hebben we een assistent nodig. Je bent de steun en toeverlaat van Niels Geven, onze trainer coördinator. We zoeken iemand die kleine administratieve taken op zich kan nemen en die goed bereikbaar is per mail. Iemand die tijdens het hockey seizoen een uurtje per week over heeft om onder andere te zorgen dat er vervanging geregeld wordt als een trainer onverhoopt niet kan.

Voor meer informatie mail Niels Geven trainers@htc-isca.be