Introductie 

In 2007 is de Hoeilaartse Sport & Recreatie NV (HSR NV) opgericht om de huidige terreinen en infrastructuur, in gebruik zijnde door HTC ISCA, aan te kopen. HSR NV is grotendeels eigendom van HTC ISCA, maar is via het aandeelhouderschap ook sterk ondersteund door families met een hart voor ISCA, Hockey, Tennis en het verenigingsleven in het algemeen.

Om de bijdrage aan de aanschaf en het onderhoud van de infrastructuur niet alleen te laten afhangen van de vele families die hun letterlijke steentje en centje hebben bijgedragen aan de club, maar dit engagement door te geven aan de nieuwe leden, wordt er naast het jaarlijkse lidmaatschap een zgn. infrabijdrage aangerekend aan nieuwe leden. Voor leden die zich graag meer verbinden met de club bestaat er de mogelijkheid om aandelen in HSR NV te kopen. Richt u zich hiervoor tot het bestuur van HSR NV, nicolas@hsrnv.com.

 

Infra-bijdrage

  • Voor nieuwe hockeyleden en combinatieleden startende in het seizoen 23/24 bedraagt de infrabijdrage in totaal €250 (€125 bij aanvang van het 1e jaar lidmaatschap en €125 bij aanvang van het 2e jaar lidmaatschap).
  • Bestaande leden blijven de voormalige infrabijdrage betalen (€100 bij aanvang van het 1e jaar lidmaatschap en €100 bij aanvang van het 2e jaar lidmaatschap en €50 bij aanvang van het 3e jaar lidmaatschap).
  • Een gezin met meerdere leden wordt verplicht voor tenminste twee leden de infra-opslag te betalen: m.a.w. voor een gezin met 3 of meer leden beperkt de verplichting zich tot het betalen van de opslag voor 2 leden.
  • Deze verplichting gaat in vanaf de U7-leeftijd.
  • De infra-opslag wordt samen met de contributie gefactureerd.