NL
EN

Met de feestdagen voor de deur, organiseert HTC Isca ook dit jaar weer een verkoop van heerlijke wijnen van onze vaste sponsor DeWit. Er is een selectie van 2 witte en 2 rode wijnen te koop in het clubhuis (direct mee te nemen). 

Beste leden,

Ten eerste uiteraard een ongelooflijk fijn, sportief nieuwjaar gewenst. Daarop volgend zou ik willen vragen deze brief aub met aandacht te lezen. Het is soms heel lastig iedereen met een belangrijke boodschap te benaderen en in deze vluchtige, gehaaste social-media tijden, de aandacht te houden voor een kleine 5 minuten.

Beste Leden,

We hadden het al aangekondigd, het leden boekje is in aantocht. Verschillende sponsoren zijn aangeschreven om te adverteren maar we willen ook de leden de kans geven om iets in het boekje te plaatsen. Er zitten tussen de leden heel wat 'entrepreneurs' die misschien een advertentie willen plaatsen of misschien gewoon de club 'uit symphatie' wensen te ondersteunen. Daarom hebben we speciaal voor leden een aangepast model, een halve pagina in het boekje aan 250 euro. Uiteraard kan je ook een hele pagina sponseren daarom hieronder de volledige brief die naar verschillende bedrijven uitgestuurd is. Ken je verder iemand die interesse kan hebben, aarzel niet om deze brief verder door te sturen.

Help jezelf als professional en de club, mail de sponsor commissie, sponsor@htc-isca.be, om je in te schrijven voor een halve pagina aan 250 euro.

Sportieve groeten,

Arvin

klik op lees meer...

Op 4 november krijgen we leuk bezoek van de sportieve mannen en vrouwen van Sportclub Druivenstreek. De sportclub uit de omgeving voor mensen met beperkte mogelijkheden. We hebben onze terreinen beschikbaar gesteld zodat ze kunnen trainen voor de Special Olympics Nationale Spelen 2018. Succes athleten!

 

Even een aanvullling op de hockey stage van Tom Boon. De stage is voor iedereen tot en met U16!

En voor beginners hebben we extra trainers aangetrokken om hen de basis de leren van het prachtige hockeyspel.

Twee daagse Tom Boon stage, inschrijven via de website
https://www.tomboonhockey.be/nl/kalender/

Beste ouders en leden,

Wisten jullie dat het clubhuis geopend is op woensdag en vrijdag?

In ieder geval in de maand september en bij gebleken succes het hele seizoen. Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

Beste leden,
 
Na 11,5 jaar het ledensecretariaat en het financiële deel hiervan te hebben gedaan zal Suzanne Meijers m.i.v. vandaag voor het financiële gedeelte worden vervangen door Lucille Visser. Dit betekent dus dat u de facturen, betalingsbevestigingen en (evt.) aanmaningen van haar zal ontvangen.
 
Dit is overigens meteen een mooie gelegenheid om u eraan te herinneren dat u niet moet vergeten de factuur voor het komende seizoen te betalen. 
 
Het administratieve deel van de ledenadministratie (in- en uitschrijvingen etc.) zal Suzanne nog wel blijven doen.
 
Suzanne is reeds lid van verdienste en met recht en reden. Weinige kunnen een dergelijke 'track record' van vrijwilligerswerk aantonen. Alhoewel ze niet alles overdraagt, wil ik haar toch nog maar eens enorm bedanken namens de club voor al het werk dat ze heeft geleverd en levert.
 
Vriendelijke groet,
Arvin Willemse

De relaunch van onze club heeft de lokale krant gehaald. Klik op de link voor het artikel en de foto's

http://www.hoeilander.be/nieuws/tennis-en-hockeyclub-oranje-nu-officieel-isca-enkele-fotos

Beste leden,

Even een update over wat er weer allemaal gebeurd is en staat te gebeuren.

Update infrastructuur

Beste Leden,

We gaan verbouwen!

NL
EN