NL
EN

De Agenda van de ALV kunt u hier vinden.

Het jaarverslag 2018 is gepubliceerd en is, voor ingelogde leden, te vinden onder documenten op onze website.

 1. Opening
 2. Notulen van de Algemene Ledenvergadering 2018
 3. Jaarverslag 2018
 4. Verslag van de kascommissie
 5. HSR
 6. Vrijwilligers
 7. Decharge van het Algemeen Bestuur
 8. Begroting
 9. Verkiezing en benoeming van het bestuur
 10. Mededelingen
 11. Rondvraag
 12. Sluiting

 

Vakantie? Ben je thuis? Kom heerlijk hockeyen op onze club! SportWays komt terug met een fantastische, leerzame stage.

Ze bieden je een vernieuwd hockeyprogramma waarbij je de meest uitdagende en tegelijkertijd leukste trainingen krijgt. Uiteraard ga je een heleboel leren! Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden

Het jaarlijkse ISCA-familietoernooi vindt plaats op zaterdag 29 juni. Het thema van dit jaar: TV series & Games. Welkom vanaf 12.30u, de eerste wedstrijden beginnen om 13u. We hopen er een superleuke dag van te maken met de volgende activiteiten: hockey, tennis en jeu de boule. Het team met de leukste/origineelste/gekste outfit wint een leuke prijs.

Direct inschrijven? klik hier

Donderdagavond 23 mei om 20:00 zal de ALV van HTC ISCA plaatsvinden in ons clubhuis. 

Beste leden,

De ALV van donderdag 25 april wordt met een maand uitgesteld. Een exacte nieuwe datum geven we binnenkort mee. De reden is dat de cijfers nog niet volledig verwerkt zijn waardoor er geen juist beeld gegeven kan worden rond het financiëel resultaat van 2018.

Mvg,

Het bestuur

- Bestuur: Er zijn drie vacatures voor het bestuur van HTC ISCA. We zijn op zoek naar een voorzitter, secretaris en naar een Tennismanager, verkiesbaar te stellen bij ALV in april 2019. Taken: Uitstippelen van het beleid, relatie van groei en ontwikkeling van onze mooie club in het algemeen en bij de tennisafdeling. Tijdsinspanning voorzitter 5 uur per week. Tennismanager 3 uur per week. Secretaris (met huidige takenpakket) 10 tot 15 uur per week.

- Ledenadministratie: Per direct een preciese, vriendelijke man/vrouw die het eerste contact is met onze nieuwe leden en ons huidige ledenbestand onderhoudt. Inwerktijd is voorzien. Taken: Aanmelden en verwerken nieuwe leden, tijdsinspanning circa 15 min per dag.

- Evenementencommissie: We zoeken twee enthousiaste regelaars.  Taken: Verwerken van aanvragen activiteiten, beschikbaarheid velden/clubhuis, activiteiten helpen op poten te zetten/ teams op weg helpen. Hulp bij inwerken is voorzien, tijdsinspanning is variabel.

- Coördinator vrijwilligers: Dit is een nieuwe functie. De coórdinator benadert actief  (nieuwe) vrijwilligers, houdt vinger aan de pols bij bestaande vrijwilligers. Taken: zorgt voor continuiteit door duidelijk beleid uit te stippelen. En zorgt voor de indeling van de teams die bepaalde activiteiten gaan organiseren. Tijdsinpanning 4 uur per week.

- Sponsorcommissie: We hebben grote nood aan vrijwilligers voor de sponsor commissie. Mensen met contacten, die niet verlegen zijn om bedrijven te benaderen en een goed ontwikkelde commerciele instelling hebben.  Door vertrek van een aantal commissie leden hebben we hier zeker 3 tot 5 personen nodig onder wie een voorzitter (per direct om in te werken).  Taken: Actief bedrijven benaderen en bezoeken, sponsoren zoeken en samenstellen ledenboekje. Tijdsinspanning: 2 uur per week

- Hockeycommissie: Vanaf het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een categoriemanager voor de meisjes U14-U19. Taken: verwelkomen nieuwe leden binnen deze categorie, contactpersoon voor hockey coördinator en de team managers, Trouble shooter voor alles wat binnen de categorie plaats vindt. Aanjager (geen organisator!)  voor activiteiten binnen de categorie. Tijdinspanning 5 uur per week.

- Interclubverantwoordelijke tennis: inschrijven tennisleden en interclubteams, communicatie teams en leden. Tijdsinspanning: start seizoen 4 uur, interclubperiode half uur per week.

- Interclubleiders: ontvangen interclubteams bij wedstrijden, in de gaten houden, aanwezig zijn bij einde interclubwedstrijden.

Voor meer informatie en/of kandidaat stellen: secretaris@htc-isca.be

 

Beste (toekomstige) vrijwilligers,

Het software pakket dat we op de club gebruiken is niet altijd even eenvoudig. Toch zijn er veel meer mogelijkheden en functies in Twizzit die het aansturen van de club een stuk makkelijker en effectiever maken. Daarom komt er een uitlegsessie speciaal voor de vrijwilligers van HTC ISCA op woensdagavond 8 mei om 19:30. Van admincoach tot bestuursleden, van reeds actieve vrijwilliger tot toekomstige vrijwiligers, voor hockey en tennis! 

Als jullie nu reeds concrete vragen hebben, ergens tegenaan lopen of zelfs wensen hebben mbt Twizzit: mail ze dan door naar secretaris@htc-isca.be. Dan kunnen deze worden voorbereid door de mensen van Twizzit. Graag ook graag doorgeven of je de 8e mei aanwezig zal zijn. Neem op deze avond in ieder geval een apparaat mee waarop je Twizzit gebruikt. Liefst een computer of Ipad.

Tot 8 mei!

Beste leden,

Ten eerste uiteraard een ongelooflijk fijn, sportief nieuwjaar gewenst. Daarop volgend zou ik willen vragen deze brief aub met aandacht te lezen. Het is soms heel lastig iedereen met een belangrijke boodschap te benaderen en in deze vluchtige, gehaaste social-media tijden, de aandacht te houden voor een kleine 5 minuten.

Beste Leden,

We hadden het al aangekondigd, het leden boekje is in aantocht. Verschillende sponsoren zijn aangeschreven om te adverteren maar we willen ook de leden de kans geven om iets in het boekje te plaatsen. Er zitten tussen de leden heel wat 'entrepreneurs' die misschien een advertentie willen plaatsen of misschien gewoon de club 'uit symphatie' wensen te ondersteunen. Daarom hebben we speciaal voor leden een aangepast model, een halve pagina in het boekje aan 250 euro. Uiteraard kan je ook een hele pagina sponseren daarom hieronder de volledige brief die naar verschillende bedrijven uitgestuurd is. Ken je verder iemand die interesse kan hebben, aarzel niet om deze brief verder door te sturen.

Help jezelf als professional en de club, mail de sponsor commissie, sponsor@htc-isca.be, om je in te schrijven voor een halve pagina aan 250 euro.

Sportieve groeten,

Arvin

klik op lees meer...

NL
EN