NL
EN

Met de feestdagen voor de deur, organiseert HTC Isca ook dit jaar weer een verkoop van heerlijke wijnen van onze vaste sponsor DeWit. Er is een selectie van 2 witte en 2 rode wijnen te koop in het clubhuis (direct mee te nemen). 

Beste leden,

Ten eerste uiteraard een ongelooflijk fijn, sportief nieuwjaar gewenst. Daarop volgend zou ik willen vragen deze brief aub met aandacht te lezen. Het is soms heel lastig iedereen met een belangrijke boodschap te benaderen en in deze vluchtige, gehaaste social-media tijden, de aandacht te houden voor een kleine 5 minuten.

Beste Leden,

We hadden het al aangekondigd, het leden boekje is in aantocht. Verschillende sponsoren zijn aangeschreven om te adverteren maar we willen ook de leden de kans geven om iets in het boekje te plaatsen. Er zitten tussen de leden heel wat 'entrepreneurs' die misschien een advertentie willen plaatsen of misschien gewoon de club 'uit symphatie' wensen te ondersteunen. Daarom hebben we speciaal voor leden een aangepast model, een halve pagina in het boekje aan 250 euro. Uiteraard kan je ook een hele pagina sponseren daarom hieronder de volledige brief die naar verschillende bedrijven uitgestuurd is. Ken je verder iemand die interesse kan hebben, aarzel niet om deze brief verder door te sturen.

Help jezelf als professional en de club, mail de sponsor commissie, sponsor@htc-isca.be, om je in te schrijven voor een halve pagina aan 250 euro.

Sportieve groeten,

Arvin

klik op lees meer...

Op 4 november krijgen we leuk bezoek van de sportieve mannen en vrouwen van Sportclub Druivenstreek. De sportclub uit de omgeving voor mensen met beperkte mogelijkheden. We hebben onze terreinen beschikbaar gesteld zodat ze kunnen trainen voor de Special Olympics Nationale Spelen 2018. Succes athleten!

 

10x trainen voor 50 euro.

Wegens de grote groei op ISCA en vooral in de U14/U16 categorie hebben wij speciaal voor nieuwe startende hockeyers U14/U16 een strippenkaart geintroduceerd. Nieuwe hockeyers die nu starten kunnen deze kaart aankopen.

 

Even een aanvullling op de hockey stage van Tom Boon. De stage is voor iedereen tot en met U16!

En voor beginners hebben we extra trainers aangetrokken om hen de basis de leren van het prachtige hockeyspel.

Twee daagse Tom Boon stage, inschrijven via de website
https://www.tomboonhockey.be/nl/kalender/

klik op Lees meer voor de indeling. Tennislessen starten vanaf maandag 2 oktober!

Beste ouders en leden,

Wisten jullie dat het clubhuis geopend is op woensdag en vrijdag?

In ieder geval in de maand september en bij gebleken succes het hele seizoen. Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

NL
EN