NL
EN
Voor de planning
 

Eindelijk kunnen we weer een feestje vieren! Op 23 oktober nodigen we jullie uit voor de tweede editie van het Oktoberfest

Schrijf je nu in voor een topavond:klik op deze link oktoberfest

 

Komen jullie vrijdag ook naar de allereerste AperISCA? Dit wordt hopelijk de start van een mooie traditie waar we elkaar ontmoeten onder genot van drankje, lekkere muziek en eten.

 
Ik ben Nina, de nieuwe Horeca Manager. Ik ben 22 jaar, afgestudeerd in hotelmanagement en ben super enthousiast om deze nieuwe job te starten!
Bij mij kan je terecht voor de aanvraag van een bardienst, het organiseren van een etentje na de training of wedstrijd, extra hulp bij het organiseren van een event… Kortweg alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hoe sneller je me op de hoogte stelt van een activiteit, hoe beter ik het kan uitwerken en mee kan opnemen in de planning. Wel even inschrijven via dit formulier. https://app.twizzit.com/v2/public/form/c1878cdaae0b4675e14bbec67e34227c
 
Ik wil via deze weg ook een warme oproep doen naar vrijwilligers. Specifiek ben ik opzoek naar vrienden en vriendinnen die graag 2 uurtjes (in het weekend en op woensdagnamiddag) een handje willen helpen achter de bar. Dit zou voor de leden en het bestuur een welgekomen steuntje in de rug zijn. 
 
 
Jaaaaa de gemeente Hoeilaart heeft besloten dat de kids U12 weer mogen hockeyen buiten hun schoolbubbel. Dus alle trainingen vanaf maandag gaan weer door.
Welcome back!
 
 

Deze week zetten we de scheidsrechters weer even in het zonnetje. Niet vergeten aan het einde van de wedstrijd. Een bedankje, een box, een erehaag en een drankje worden allemaal super gewaardeerd door onze trouwe vrijwilliger die iedere week weer op het veld staan.

#bedanktscheids

 
Alle thuis en uit-wedstrijden van U7 tem U12 op 25/9 en 2/10  zijn afgelast.
Dit is in navolging van het besluit van gemeente Hoeilaart om alle buitenschoolse activiteiten op te schorten in verband met Covid.
 
 


Wat: ISCA scheidsrechterscursus
Wanneer: zondag 3 oktober 2021 10.00 - 12.00 uur
Oefenen praktijk: jeugdwedstrijden fluiten 12.00 - 13.00 uur op ISCA
Waar: clubhuis HTC ISCA
Zelf meenemen: een smartphone of een tablet  zodat we  kunnen proberen om aan het eind van de cursus nog ter toetsing in een interactieve quiz te voorzien

Enkel voor ISCA leden! Vind jij sporten met een bril ook vervelend?

Ga naar Optiek Dutrannoit -gelegen tegenover de kerk van Hoeilaart- laat zien dat je lid bent van ISCA. (via de Twizzit app) en ze helpen je de juiste contactlenzen kiezen voor jouw ogen en je krijgt 10 contactlenzen gratis ! Geen aankoopverplichting.

 

Eerste wedstrijddag zit erop. Dat er nog maar velen mogen volgen.

NL
EN